MENIU

Unul dintre suporterii Stelei: Bodyguardul lui Becali, Fane Dediu, a scos un pistol şi a tras două focuri pe geam

Foto: NewsIn

Noi dezvăluiri în "războiul" dintre Gigi Becali şi suporterii Stelei. Unul dintre suporterii prezenţi în tribune la meciul de luni cu Unirea Alba Iulia, din Ghencea, a mărturisit că unul dintre bodyguarzii lui Becali a tras cu focuri de armă.

După ce suporterii îl înjurau încă din primul minut al meciului de luni, Gigi Becali şi-a trimis bodyguarzii în tribuna a II-a să-i mai potolească.

"La un moment dat au venit bodyguarzii lui Gigi, care au început să ne înjure ca la uşa cortului şi să ne ameninţe cu bătaia. Cum noi nu am renunţat la scandări, au venit să ne intimideze. Unul dintre ei, Marcel, s-a aşezat lângă mine şi a început să mă jignească numindu-mă chior, terminat, rahat, handicapat, ochelarist. Văzând că nu mă potolesc, m-a scuipat de mai multe ori", a mărturisit Vladi Păunescu, unul dintre fanii prezenţi la meci, pentru Click.

Un alt suporter a povestit că unul dintre bodyguarzii lui Becali, Fane Dediu, i-a aşteptat în faţa stadionului, unde a şi tras două focuri  cu un pistol.

"Era Dediu cu încă un tip într-un BMW X5. El s-a luat la ceartă cu fanii şi a dat să plece. Nervoşi, ultraşii au aruncat cu tot ce au găsit spărgându-i toate geamurile şi îndoindu-i maşina. Atunci, Dediu a scos un pistol şi a tras două focuri pe geam, în sus", a povestit un alt fan, care a dorit să rămână anonim.

Tensiunea domină în Ghencea: suporterii protestează, Gigi îşi trimite gorilele în tribune!

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali suporteri ameninţări