MENIU

Universitatea Craiova se mută la Turnu Severin

Foto: www.drobetaturnuseverin.net

Mititelu a primit undă verde să mute echipa Universitatea Craiova la Turnu Severin. Membrii Consiliului Local Drobeta Turnu Severin au aprobat asocierea cu Universitatea Craiova privind folosirea stadionului \"Municipal\" pentru partidele pe care echipa antrenată de Eugen Neagoe le va disputa în Liga I, potrivit ediţie.ro.

Craiova va inaugura arena din Drobeta Turnu Severin la 15 noiembrie, de la ora 13.00, când va disputa un amical cu Dinamo. Primul meci oficial al Universităţii pe noua arenă va fi în etapa a 14-a, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Acordul este valabil până la finalul sezonului 2011-2012.

Primarul oraşului Drobeta Turnu Severin a declarat că speră că Universitatea Craiova să fie susţinută la meciurile de pe teren propriu de 20.000 de suporteri.

"Este o onoare pentru noi să putem găzdui Universitatea Craiova la Severin. Nu aveam de ce să ne opunem şi sunt convins că echipa va avea rezultate pe noul stadion şi cu siguranţă va fi susţinută la fiecare meci de peste 20.000 de spectatori. «Campioana unei mari iubiri» nu este numai a craiovenilor, ci a tuturor oltenilor şi este o echipă emblematică pentru întreg fotbalul românesc. Cel mai probabil, în 21 noiembrie, partida Universitatea Craiova - Ceahlăul va fi prima oficială pe stadionul din Severin", a declarat primarul Constantin Gherghe pentru ediţie.ro.
Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova stadion Turnu Severin