MENIU

Universitatea Craiova - FC Vaslui 1-2 (FINAL), în etapa a 11-a a Ligii I. Moldovenii, la a treia victorie sub comanda lui Lăcătuş

Foto: NewsIn

FC Vaslui s-a impus cu scorul de 2-1, în deplasare, în faţa Universităţii Craiova, în etapa a 11-a a Ligii I.

Componenţa echipelor:

U. Craiova: Merlier. - V. Bădoi, Găman, Mitchell, Rose - Dilevski, Şoavă (M. Costea 46), Prepeliţă - Wobay (Firţulescu 81), Dina (V. Badea 53), Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Zubar, Farkas, Hugo Luz - Delgado, Genchev, Pavlovic - Wesley (R. Costin 90), Temwanjera, Gerlem (Burdujan 69). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Arbitri: Antonio Rubinoz Perez - Roberto Alonso Fernando, Marcos Alvarez (Spania).

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90 Gazdele cer penalty la o fază la care Hugo Luz l-a împins pe Costea în careu, dar centralul spaniol nu acordă nimic, judecând probabil după faptul că atacantul oltean era oricum dezechilibrat.

Min. 88 Vali Badea încearcă să-l învingă pe Hăisan cu un şut în forţă de la marginea careului, însă portarul oaspeţilor este atent şi boxează.

Min. 84 Firţulescu încearcă un şut din afara careului, dar defensiva Vasluiului a blocat. Mingea a ricoşat la Florin Costea, blocat şi el de Farkas.

Min. 75 Rose pătrunde pe stânga şi centrează în careu, unde Vali Badea preferă să sară peste balon, însă în spatele său nu se afla niciun coechipier.

Min. 65 Oltenii uită de apărare şi le permit oaspeţilor să scape din nou spre poarta lui Merlire, însă vasluienii nu mai reuşesc să profite.

Min. 55 Universitatea caută golul care să o readucă în cărţi. Florin Costea reuşeşte un "un-doi" cu Badea, dar apoi abuzează de driblinguri şi iroseşte şansa de a reduce din diferenţă.

Min. 45 Wobay a pătruns din nou periculos pe dreapta şi a încercat un şut din interiorul careului, însă mingea nu a prins cadrul porţii.

Min. 37 Universitatea continuă să pună presiune pe apărarea adversă şi a obţinut două lovituri libere de la 25 de metri, irosite însă de Şoavă şi Florin Costea, care au trimis în zid.

Min. 29 Prepeliţă trimite puţin alături din lovitură liberă de la 30 de metri.

Min. 13 Universitatea Craiova domină clar începutul de meci. El l-a pus în poziţie ideală pe Florin Costea, însă Hăisan a respins. Faza a continuat, dar portarul oaspeţilor a reţinut de această dată.

Min. 9 Rose se complică în propriul careu, Wesley este pe fază şi poate face 1-0, dar Merlier intervine şi salvează.

Min. 6 Wobay a pătruns pe dreapta şi a centrat în faţa porţii din apropierea liniei de fund. Hăisan a fost pe fază şi a reţinut, însă a fost accidentat uşor de Dina şi a avut nevoie de îngrijiri.