MENIU

Universitatea Craiova a primit licenţa pentru sezonul viitor! Mititelu: "Prima comisie nu a analizat corect situaţia"

Foto: NewsIn

Deşi a avut probleme cu acordarea licenţei pentru sezonul viitor, Universitatea Craiova va evolua şi în 2009-2010 pe prima scenă a fotbalului românesc. Comisia de Apel a FRF a anulat verdictul Comisiei de Licenţiere şi a acordat licenţa clubului din Bănie.

"Mi-a fost mai mult teamă decât emoţii, dosarul era 99 la sută perfect. Nu aveam emoţii decât dacă avem sau nu o judecată corectă. Am considerat că am ajuns pe nedrept în aceast tevatură. Un lucru e clar. Prima comisie nu a analizat corect situaţia, să nu mai spun multe. Dragomir nu m-ar fi ajutat dacă nu aş fi avut dreptate. Dosarul Universităţii e beton, ne încadrăm în criteriile de licenţiere", a spus Mititelu, la GSPTV.

"Nu aveam nicio datorie, iar actele de la Fisc arată acest lucru", a mai spus patronul Universităţii, după ce presa a speculat că o datorie mai veche către stat ar fi fost motivul pentru care gruparea din Bănie nu a primit iniţial licenţa. 

Mititelu, supărat pe Becali! "Gigi şi-a dat un mare autogol!"

Adrian Mititelu a mai spus că s-a supărat pe Gigi Becali, finanţatorul Stelei, după ce acesta a declarat într-o emisiunea televizată că ar fi de acord ca echipa din Ghencea să evolueze în Europa League în locul grupării oltene, dacă Universitatea nu ar fi primit licenţa pentru sezonul viitor şi ar fi fost retrogradată.

"Nu aveam nicio datorie la stat, mai mult nu comentez. Gigi Becali m-a dezamăgit serios aseară, şi-a dat un mare autogol. Nu mă aşteptam să facă o astfel de declaraţie. Nu o să-l mai votez. Nu poţi spune că eşti un bun român, când spui aşa ceva, mai ales despre o echipă care a suferit mult în ultimii ani. Nu o să-l mai votez nici eu, nici apropiaţii mei. Campania electorală din Craiova şi-a anulat-o deja, cu această declaraţie", a mai spus Mititelu.

Alături de Universitatea Craiova, şi Farul a primit licenţa, însă echipa de la malul mării e deja retrogradată, în urma rezultateleo sportive din această ediţie a campionatului. Iniţial, cele două cluburi nu au primit licenţa din partea comisiei de specialitate, din cauza unor probleme la dosarul depus pe 31 martie. Prima decizie s-a dat pe 15 mai, iar dacă aceasta s-ar fi menţinut, Farul şi Universitatea Craiova ar fi fost retrogradate în liga secundă.

Hotărârea de miercuri a Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere este definitivă şi irevocabilă.

Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova licenţă