MENIU

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie din ediţia 2009/2010 a Ligii I

Foto: NewsIn

Universitatea Craiova a învins lejer Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, duminică, în etapa a 3-a a Ligii I. Prima victorie a oltenilor în ediţia 2009/2010 a Ligii I a fost adusă de golurile marcate de Mihai Dina şi Dorel Stoica.

În primele două etape, Universitatea a obţinut un singur punct, cu Dinamo (0-0), iar eşecul de la Mediaş (1-2) i-a băgat în şedinţă pe olteni. Ameninţaţi de patronul Adrian Mititelu că îşi pot pierde oricând locul din echipă, indiferent de nume, jucătorii lui Daniel Mogoşanu au zburdat pe teren, profitând şi de apatia celor de la Pandurii.

În primele 15 minute ritmul de joc a fost unul foarte alert, iar Mihai Dina a deschis repede scorul (9), iar în minutul 17 scorul a devenit 2-0, după ce Dorel Stoica a înscris cu un şut în vinclu, la colţul scurt, din loviturî liberă.

Pandurii, echipă care după etapa a 2-a privea de sus restul competitoarelor din Liga I, nu a mai semănat deloc cu formaţia din primele două runde şi a avut doar încercări rare şi timide de a pune în pericol poarta lui Silviu Lung jr.

Craiova iese din criză cu acest rezultat, obţinut chiar sub privirile fostului selecţioner Victor Piţurcă, pe care patronul Adrian Mititelu încearcă să-l convingă să accepte funcţia de antrenor principal.

CASETA TEHNICĂ:

UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII TÂRGU JIU 2-0 (Dina 9, D. Stoica 17)

Universitatea: S. Lung jr. - Bărboianu, R. Barbu, Găman, Şoavă - Prepeliţă (Firţulescu 63), Dilevski, D. Stoica, Fl. Costea - Baird (Jackie Nicolae 82), Dina (V. Badea 54). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Pandurii: Stanca - Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan (Ad. Rusu 35), Păcurar (Murgan 41), Stângă, Grecu - Raskovic (Arrieta 71), Stromajer. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Bărboianu 11, Firţulescu 70 / Grecu 14, Stanca 16, Păcurar 30, Cardoso 57

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Cristian Nica, Stelian Slabu

Stadion: Ion Oblemenco; Spectatori: 2.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0.