MENIU

Unirea Urziceni introduce tinerii fotbalişti în atmosfera Ligii Campionilor

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni vrea să ofere tinerilor fotbalişti şansa de a lua contact cu cea mai importantă competiţie intercluburi. Dacă până când vor putea avea şansa să evolueze ei înşişi în Liga Campionilor vai este ceva timp, copiii de la şcolile de fotbal din Bucureşti şi elevii liceelor cu profil sportiv din Capitală vor putea vedea pe viu meciurile pe care ialomiţenii le vor disputa acasă în această competiţie.

Managerul ialomiţenilor, Mihai Stoica, şi directorul sportiv Narcis Răducan au anunţat, vineri, după meciul cu Astra Ploieşti, din Liga I, că gruparea campioană va oferi viitorilor fotbalişti 2.000 de invitaţii la meciurile pe care Unirea le va disputa pe teren propriu în Liga Campionilor.

Primul meci de acasă al Unirii este programat marţi, iar adversara ialomiţenilor va fi echipa lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart, din Germania. Pe 4 noiembrie, ialomiţenii vor primi vizita scoţienilor de la Glasgow Rangers, iar pe 24 noiembrie pe cea a spaniolilor de la FC Sevilla.

Unirea Urziceni va disputa meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor pe stadionul Steaua, deoarece arena "Tineretului" nu îndeplineşte criteriile minime necesare pentru a găzdui partide de un asemenea nivel.