MENIU

Unirea Alba Iulia - Cornel Cernea a fost exclus din lot şi amendat cu 5.000 de euro după conflictul cu Falub

Foto: NewsIn

Portarul Cornel Cernea a fost exclus, luni, pe termen nelimitat din lotul Unirii Alba Iulia şi amendat cu 10 la sută din contract, 5.000 de euro, în urma conflictului pe care l-a avut cu antrenorul Adrian Falub la finalul partidei cu Unirea Urziceni, din etapa a 6-a.

"A fost exclus pe termen nelimitat şi i-am tăiat 10 la sută din contract. Va rămâne în afara lotului până când antrenorul va decide că trebuie să revină. Nu contează numele jucătorului şi pe unde a fost, nu acceptăm astfel de comportament. Pe lângă el, am mai avertizat alţi trei jucători că riscă acelaşi lucru", a spus preşedintele Marian Sarmeş, completat de antrenorul Adrian Falub: "Nu am mai întâlnit aşa ceva de când sunt în fotbal. Trebuia să se ia o măsură radicală pentru a se evita astfel de probleme pe viitor".

La finalul partidei cu Unirea Urziceni, de sâmbătă, din etapa a 6-a a Ligii I, pierdută cu scorul de 0-1, între tehnicianul Adrian Falub şi mai mulţi jucători a izbucnit un conflict, în urma căruia acesta a ieşit nervos din vestiar şi nu a mai plecat de la stadion cu restul echipei.