MENIU

Una din pensiunile all inclusive din Alba se află între Sebeş şi Alba Iulia - VEZI VIDEO

Pensiunea all inclusive se afla la jumatatea distanţei dintre Sebeş şi Alba, la intrarea pe Drumul Dragostei.
Foto: REALITATEA.NET

Ce spuneţi de o vacanţă în care să nu vă deplasaţi din locul unde sunteţi cazaţi dar să faceţi tot ce vă doriţi pentru o vacanţă de vis. De la o zi de pescuit pe o baltă plină cu peşte, până la lecţii de echitaţie, plimbări cu ATV-ul, partide de tenis de câmp şi nelipsitele mese îmbelşugate, cu preparate tradiţionale. Pe toate la găsiţi la pensiunile all inclusive din judeţul Alba.

Dacă ajungeţi în vacanţă, în Alba, şi căutaţi un loc unde să aveţi toate condiţiile şi să nu vă plictisiţi, trebuie să cautaţi una din pensiunile all inclusive. O invenţie a localnicilor din zonă care este întocmai pe gustul turiştilor. De la cazare, la masa cu preparate proaspete şi delicioase până la partide de tenis, plimbări cu ATV-ul şi chiar o baltă cu mult peşte, pe toate le găsiţi într-un singur loc.

Şi unde există o baltă cu peşte e imposibil să nu fie şi un pescar împătimit. Sau...măcar un amator, dornic să înveţe din tainele unui pescuit reuşit. Aşa că, dis de dimineaţă, ne-am luat echipamentul şi ne-am oprit pe malul lacului amenjat chiar în spatele pensiunii.

Pasionaţii de cai se pot bucura de lecţiile de echitaţie.

Pensiunea all inclusive se afla la jumatatea distanţei dintre Sebeş şi Alba, la intrarea pe Drumul Dragostei. Un drum cu nume predestinat, căci odată ce ajungi la pensiune te indrăgosteşti iremediabil de locuri şi de peisaje.  

Mai multe articole despre:
turism Alba cazare Sebeş All Inclusive