MENIU

Un TIR cu ciocolată a fost furat de pe şoseaua de centură din Arad

Foto: inexspedition.cz

Nu doar băncile sunt jefuite. La Arad, un TIR care transporta ciocolată a fost furat cu totul, de pe şoseaua de centură. Şoferul le-a spus poliţiştilor că trei bărbaţi i-au tăiat calea şi l-au obligat să coboare din autotren.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, subcomisar Iulius Iovănuţ, şoferul de naţionalitate maghiară a fost atacat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de trei indivizi, într-un refugiu de pe marginea şoselei de centură a municipiului Arad.

"Cetăţeanul maghiar B. Ferenc a reclamat că, în timp ce se afla pe varianta de centură a municipiului Arad, a oprit într-un refugiu pentru pauză, iar persoane necunoscute i-au sugerat să coboare şi l-au determinat, sub ameninţare, să urce într-un autoturism marca Dacia de culoare roşie, fără să-i provoace leziuni corporale. Apoi, autotrenul a fost pornit şi pus în mişcare de una dintre persoanele necunoscute şi a plecat într-o direcţie necunoscută", a precizat subcomisarul Iulius Iovănuţ.

Cetăţeanul maghiar spune că a fost lăsat să coboare din autoturism pe raza localităţii arădene Săvârşin, situată pe DN Arad-Deva.

"Persoanele suspecte sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 40-45 ani. Marfa transportată era compusă din cutii cu ciocolată Milka. Se efectuează investigaţii şi cercetări pentru găsirea autotrenului, identificarea şi prinderea autorilor", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Cetăţeanul maghiar conducea un autotren marca Renault Magnum, cu numărul de înmatriculare KJD-792, de culoare roşie şi avea o semiremorcă tip "frigo", cu numărul XVX-096.

Mai multe articole despre:
furt centură şosea Arad poliţie şofer tir autotren