MENIU

Un stadion întreg la căpătâiul lui Robert Enke - VIDEO

Foto: ad-hoc-news.de
45.000 de persoane au fost prezente astăzi pe stadionul echipei Hanovra 96

Portarul lui Hanover 96 şi al naţionalei Germaniei, care s-a sinucis marţi, a fost comemorat de 45.000 de oameni, prezenţi arena pe care în urmă cu o săptămână îl vedeau apărând contra lui Hamburg.

Aproximativ 45.000 de persoane au fost prezente astăzi pe stadionul echipei Hanovra 96, la ceremonia organizată în memoria fostului portar al acestei grupări, Robert Enke, care s-a sinucis marţi, aruncându-se în faţa unui tren.

"Enke nu va mai ajunge niciodată pe acest stadion, unde era atât de obişnuit să joace, şi unde a sărbătorit cele mai bune momente din cariera lui. Nu va mai ajunge în acest loc unde ne-a cucerit prin felul lui de a fi, un adevărat căpitan al echipei. Era un om care avea doar prieteni. Robert, eşti numărul 1, în adevăratul sens al cuvântului. Zeci de mii de oameni au vrut să te onoreze, în oraşul tău, pe stadionul tău. Singura consolare pentru mine a fost că am avut norocul să lucrez cu el", a spus preşedintele lui Hanovra, Martin Kind, în cadrul ceremoniei de pe AWD-Arena.

Miile de suporteri prezenţi la ceremonie au aşteptat la porţi încă de la primele ore ale dimineţii. Sicriul a fost depus în cercul de la centrul terenului, fiind înconjurat de zeci de coroane de flori.

Pe stadion au fost prezenţi şi componenţii echipei naţionale a Germaniei, jucătorii lui Hanovra şi familia fostului portar. La înmormântare au participat familia şi prietenii jucătorului german.

Mai multe articole despre:
sinucis Robert Enke Hanovra 96 naţionala Germaniei