MENIU

Un şofer de 25 de ani are şapte dosare penale pentru că a condus băut şi fără permis

Foto: RTV

Ionuţ Gabriel Irimia, un tânăr din Piteşti, face colecţie de dosare penale. Până în prezent aceasta a adunat două pentru că a băut şi s-a urcat la volan şi cinci pentru că a condus fără permis. Dosarul de din 3 septembrie i-a fost făcut pentru că avea treabă la Poliţie şi s-a dus cu maşina, dar tot fără permis.

"Mi-a venit o citaţie acasă şi m-am dus la secţie pe autostradă ca să văd care este treaba. M-am dus cu maşina pentru că eu ştiam că am dreptul să conduc", a declarat tânărul. Acesta n-a ajuns însă până la secţia de poliţie. L-a oprit un echipaj pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pentru că nu avea luminile de întâlnire aprinse.

"Numitul Irimia Gabriel avea permisul suspendat din anul 2008, iar din anul 2005 şi până în prezent i s-au întocmit şapte dosare de urmărire penală. Două pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi cinci pentru conducerea pe drumurile publice având permisul suspendat", a declarat subinspectorul Biroului de Poliţie A1, Valentin Lazăr.

În urma păţaniei din 3 septembrie, şoferul a spus că nu va mai urca la volan.

Mai multe articole despre:
poliţie şofer dosar penal suspendare permis auto