MENIU

Un român plecat la muncă a devenit celebru în Spania pentru vocea sa

Un bănăţean în vârstă de 33 de ani cucereşte Spania! Cu o voce care-l concurează pe Pavarotti, Costel Busuioc a reuşit peste noapte să impresioneze o lume întreagă. Favorit într-un concurs organizat de televiziunea publică spaniolă, Busuioc ar putea semna cu o prestigioasă casă de discuri.

Viaţa lui Costel Busuioc pare ruptă din scenariul unei telenovele spaniole. Tată a patru copii, Busuioc nu i-a mai văzut de mult pe cei dragi, dar nici nu s-a dat în lături de la nimic, ca să-şi întreţină numeroasa familie.

Costel a decis să plece peste hotare, în speranţa unei vieţi mai bune. Numai că, o dată ajuns în Spania, norocul i-a surâs din cu totul altă direcţie decât cea la care se aştepta. La sfatul unor colegi de şantier, care l-au auzit cântând, Costel s-a înscris la preselecţia unui concurs organizat de televiziunea publică spaniolă, pentru promovarea noilor talente muzicale.

Costel a fost susţinut pe parcursul mai multor ediţii ale emisiunii Hijos de Babel, adică Fiii lui Babel. Vocea sa extraordinară i-a adus imediat laude şi voturile publicului iberic.

Dacă va câştiga competiţia organizată de postul public de televiziune din Spania, Costel va semna un contract cu o prestigioasă casă de discuri, iar dacă se va număra printre cei trei finalişti, organizatorii se vor ocupa de promovarea sa în ţara natală.

Vocea sa promite destul. Un viitor strălucit şi o avere pe măsură.
Mai multe articole despre:
Spania concurs voce Costel Busuioc