MENIU

Un primar PSD acuză: Majoritatea aţi votat împotriva voastră! La Năvodari ne va fi foarte greu mie şi vouă! Jur că nu merităm asta!

Primarul din Năvodari îi ceartă pe alegători

Liderii PSD din judeţul Constanţa sunt foarte supăraţi pe alegători după ce Traian Băsescu a câştigat în faţa lui Mircea Geoană. Acţiunea primarului din Năvodari ne-a fost semnalaltă de Cristina Georgiana Oprea la rubrica Martor ocular.

La alegerile din 6 decembrie, Traian Băsescu a obţinut în judeţul Constanţa 204.433 voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut doar 176.747. Asta i-a înfuriat pe liderii locali ai PSD.

\"Majoritatea aţi votat împotriva voastră! La Năvodari ne va fi foarte greu mie şi vouă. Jur că nu merităm asta! Primar, Matei Nicolae\" . Acesta este mesajul pe care primarul din Năvodari a găsit de cuviinţă să îl dea locuitorilor din oraş, aşa ca să îi pedepsească.

Matei Nicolae este membru PSD din 2000, aşa după cum spune chiar pe site-ul Primăriei.

Radu Mazăre, primarul Constanţei şi liderul organizaţiei PSD Constanţa, a făcut ceva asemănător înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. El a trimis o scrisoare către locuitorii Constanţei în care îi certa, pentru că şi în turul întâi al alegerilor au votat majoritar cu Traian Băsescu.