MENIU

Un primar din Dolj a fost ameninţat cu pistolul chiar în faţa primăriei

Foto: Realitatea TV

Primarul comunei doljene Ţuglui a fost ameninţat, joi, cu un pistol cu bile de cauciuc de un craiovean, chiar în faţa sediului primăriei, care îl reclamase la poliţie.

Primarul localităţii, Paulică Neagoe, se afla în biroul său, când Cristian Fănel Ciocan, în vârstă de 39 ani, din Craiova, a intrat în sediul Primăriei Ţuglui, strigând în gura mare după viceprimarul Marin Totoroaţă. Paulică Neagoe a ieşit din birou şi a început să îl ia la întrebări pe bărbatul recalcitrant, încercând să îl calmeze.

"Am auzit că striga după vice şi făcuse zarvă mare. Când îl întrebai ce are, îmi zise să tac, să nu mă bag. Mă înjură şi pe mine şi pe ceilalţi care lucrează în primărie. Am reuşit să îl scoatem din clădire şi se duse la maşină. Luă un pistol şi îl îndreptă spre mine şi zisă că mă omoară", a povestit primarul Paulică Neagoe.

Edilul a mai spus că bărbatul îl căuta pe viceprimarul localităţii Ţuglui, Marin Totoroaţă, după ce acesta l-a reclamat la poliţie deoarece Cristian Fănică Ciocan a mai ameninţat cu pistolul, săptămâna trecută, un localnic. Oamenii care se aflau în faţa Primăriei Ţuglui l-au imobilizat pe craiovean, luându-i pistolul. "Bărbatul a fost deposedat de pistol de câţiva localnici care l-au imobilizat până la sosirea poliţiştilor. Acesta a fost dus la sediul postului de poliţie pentru audieri. Cauza a fost preluată de o echipă din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova", a precizat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii legii în cercetează acum pe craioveanul Cristian Fănel Ciocan pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice dar şi pentru ameninţare. Poliţiştii au stabilit că arma folosită pentru ameninţarea primarului din localitatea doljeană Ţuglui, Paulică Neagoe, este deţinută legal.
Mai multe articole despre:
poliţie Dolj primărie pistol