MENIU

Un poliţist a fost înjunghiat la Timişoara de un şofer supărat

Foto: radioomega.ro
Un poliţist a fost înjunghiat de un şofer la Timişoara

Scandal în trafic, duminică seară, în apropierea Gării de Nord din Timişoara. Un poliţist în civil a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un şofer supărat.

Cei doi s-au luat la bătaie de la acordarea priorităţii în trafic. Agentul de poliţie a fost operat de urgenţă iar agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor.

Incidentul a avut loc pe o şosea din zona centrală a Timişoarei. Un şofer care nu s-a încadrat corect pe bandă i-a făcut semn poliţistului să îi cedeze trecerea. Pentru că agentul, care era în civil, nu a schiţat niciun gest, la primul semafor, şoferul neatent a oprit. La fel şi agentul de siguranţă publică. Cearta a degenerat rapid în bătaie.

\"S-au luat la bătaie, ăstălalt care l-o înjunghiat în picior o văzut că nu poate să îl bată, o scos cuţitul şi l-a băgat în picior\", a declarat un martor ocular. \"Când s-a dat jos din maşină i-a tăiat piciorul cu cuţitul. Efectiv aproape tot piciorul era tăiat. A sărit cu cuţitul. Avea un cuţit mare\", a spus un alt martor.

Oamenii din zonă au chemat imediat ambulanţa. Poliţistul a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara unde a intrat imediat în operaţie.

Imediat după ce s-a răzbunat, agresorul a plecat în trombă, dar câteva minute mai târziu s-a predat poliţiei. Procurorii i-au întocmit dosar penal pentru tentativă de omor.