MENIU

Un nemţean îi cere lui Geoană cei 25.000 de euro promişi românilor care se întorc din străinătate

Foto: RTV
Mircea Geoană: Vom oferi celor care se întorc acasă 20.000 de euro cash

După 20 de ani democraţie, românii au înţeles că au dreptul să le ceară politicienilor să-şi respecte promisiunile făcute în campania electorală. Un nemţean care s-a întors din străinătate îi cere acum lui Mircea Geoană să-şi respecte promisiunea făcută în campanie. Îşi revendică cei 25.000 de euro pe care actualul peşedinte al Senatului i-a promis.

Adrian Chifu din Piatra Neamţ, care s-a întors de curând din străinătate, îi cere lui Mircea Geoană să-şi respecte promisiunea făcută la Milano în campania electorală. Şi anume - 25.000 de euro pentru fiecare român care se întoarce în ţară.

"Domnul Geoană a promis la lansarea candidaţilor de la Milano că pentru fiecare român întors acasă va da 25.000 de euro", a declarat Adrian Chifu.

Adrian Chifu e plecat de 12 ani peste graniţă, însă dorul de casă l-a făcut să se întoarcă în România. Banii nu îi cere pentru că are nevoie disperată de ei, ci pentru a le da politicienilor români o lecţie.

"Deocamdată, sper ca domnul Geoană să-şi respecte promisiunile făcute în campanie, atât domnul Geoană, cât şi ceilalţi politicieni şi sper să înveţe pentru totdeauna că lucrurile promise trebuie şi îndeplinite", a spus Adrian.

Nemţeanul vrea să fie un impuls pentru ceilalţi români care intenţionează să revină în ţară.

În condiţiile în care Mircea Geoană şi implicit partidul său aflat la guvernare şi-ar respecta promisiunea, statul ar trebui să le achite celor peste două milioane de români aflaţi în străinătate o sumă totală echivalentă cu bugetul ţării pe doi ani.

Vezi aici promisiunea lui Mircea Geoană din 21 septembrie 2008

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană bani străinătate întoarcere ţară