MENIU

Un mare rechin alb a fost aproape secţionat în două de un alt rechin uriaş misterios. ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE

FOTO: foxnews.com
FOTO: sky.com

Un rechin gigantic, care ar putea avea chiar şi şase metri lungime, a îngrozit oamenii de pe plajele Australiei, după ce un alt rechin a fost aproape secţionat în două.

O fotografie extraordinară înfăţişează un rechin de peste trei metri care a fost muşcat de un animal mult mai mare, în largul coastelor din Queensland.

Experţii spun că rivalul său ar avea peste şase metri. Marele rechin alb a fost atacat după ce s-a încurcat în plasele care protejează plajele de lângă nordul insulei North Stradbroke, la este de Brisbane.

Animalul rănit era încă în viaţă când a fost urcat în barcă. "M-a surprins cu siguranţă. Rechinul pe care l-am prins era la rândul său un animal impresionant", a declarat Jeff Krause, de la Queensland Fisheries.

Înotătorii au fost avertizaţi să stea departe de apele din apropierea insulei. Atacul a îngrijorat şi mulţi turişti de la o staţiuni din apropiere, Surfers Paradise. Nu s-au luat încă măsuri speciale pentru vânarea animalului, dar mai mulţi contractori şi-au exprimat diponibilitatea.

Mai multe articole despre:
Australia plajă rechin surf Queensland