MENIU

Un fotograf a primit un e-mail de la soțul unei femei pe care a pozat-o. Când l-a citit, a plâns

Un fotograf care a realizat un album cu imagini provocatoare cu o femeie, la cererea ei, a primit un e-mail uimitor de la soțul acesteia.

O femeie în vârstă de 40-50 de ani și-a dorit să-i facă o surpriză soțului său și să-i ofere cadou un albium cu fotografii „boudoir” cu ea, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, într-o cameră de hotel.

Ca să-și pună la îndeplinre planul, femeia a apelat la serviciile unui fotograf profesionist, tot femeie. 

La sfârșitul ședinței foto, femeia a rugat-o pe fotografă să-i ”scoată” din poze, pe calculator, celulita, ridurile și toate semnele neplăcute de pe trupul ei, întrucât nu se simțea deloc bine în propria piele. Fotografa i-a respectat cerința.

Câteva zile mai târziu, însă, a primit un e-mail de la soțul femeii care, între timp, primise albumul cu poze. 

Acesta i-a spus că o apreciaza pentru profesionalism, dar că în momentul în care a șters semnele de pe abdomenul soției sale, a șters ”dovada că aceasta i-a născut doi copii superbi”. 

Când a șters ridurile, a ”șters urmele a 20 de ani de râsete și griji”. Când a șters celulita de pe picioarele ei, ”a șters semnul care dovedea cât de mult iubește ea să gătească”, i-a scris bărbatul fotografei, conform mirror.co.uk.

Acesta a mai spus că imaginile editate cu soția lui l-au făcut să-și dea seama cât de mult o iubește exact așa cum e ea. 

Fotografa a publicat pe contul ei de Facebook e-mailul primit și spune că plânge de fiecare dată când își amintește de el. 

Mai multe articole despre:
imagini fotograf editare foto