MENIU

Un fizician danez a făcut atac de cord în direct la televiziunea de stat. VEZI VIDEO

Henrik Svensmark este autorul unor studii, care pun sub semnul întrebării teoria că încălzirea globală ar fi fost provocată de oameni.
Infarct în direct

Un fizician danez a făcut atac de cord în direct, la televiziunea de stat din Danemarca, în timpul unei dezbateri despre încălzirea globală. Bărbatul s-a prăbuşit din senin, în mijlocul unei fraze, sub privirile îngrozite ale moderatorului şi invitaţilor.

Bărbatul A început să ţipe că are probleme cu inima, iar moderatorul i-a sărit în ajutor şi a cerut imediat o ambulanţă. Din fericire, Henrik Svensmark avea un stimulator cardiac, care a intrat imediat în funcţiune.

Emisiunea a fost suspendată 10 minute, pentru ca bărbatul să poată fi scos din studio. Omul de ştiinţă a fost dus de urgenţă la spital, iar acum este în stare bună. Henrik Svensmark este autorul unor studii, care pun sub semnul întrebării teoria că încălzirea globală ar fi fost provocată de oameni.

Acest incident vine la mai puţin de o săptămână după ce invitatul unei emisiuni a postului de televiziune german ZDF a leşinat în timpul unei discuţii cu moderatoarea.

 

Mai multe articole despre:
spital infarct emisiune tv leşin