MENIU

Un copil de 10 ani din SUA a sunat la 911 pentru a anunţa că şi-a împuşcat tatăl în cap. AUDIO

Foto: lightstalkers.org

Un puşti de zece ani din Albuquerque şi-a împuşcat tatăl în cap după care a sunat la 911. Crima s-a petrecut sub ochii surorii sale de şase ani, băiatul motivându-şi crima prin faptul că era foarte furios pe tatăl său, care a murit la câteva ore după ce a fost împuşcat.

America este zguduită în aceste zile de violenţe care pun din nou în dezbatere publică oportunitatea libertăţilor în ceea ce priveşte uzul armelor de foc.

Un puşti de zece ani din Albuquerque şi-a împuşcat tatăl în cap după care a sunat la 911. "Trimiteţi repede doctorul. Vă rog, grăbiţi-vă, tatăl meu e pe moarte", au fost primele cuvinte ale minorului, toată înregistrarea având circa 6 minute, potrivit AP. Ambulanţele s-au grăbit să ajungă la locul crimei, dar tatăl băiatului, în vârstă de 42 de ani, a murit câteva ore mai târziu.

"L-am împuşcat în cap, pe la spate, eram aşa furios pe el. Oh, sora mea plânge la capul lui, grăbiţi-vă!", a mai spus băiatul la 911.

Băiatul a fost acuzat de crimă de gradul I, deşi legile din New Mexico îl consideră minor până la împlinirea vârstei de 14 ani. El şi fraţii săi se află acum în custodia rudelor.

Ascultă aici înregistrarea apelului la 911.

Mai multe articole despre:
armă împuşcat crimă New Mexico minor 911