MENIU

Un constănţean care a distrus o maşină de poliţie nu a fost reţinut nici măcar pentru 24 de ore

Foto:ziarulring.ro

A distrus maşina poliţiei, dar aceiaşi procurori care l-au acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere au considerat că nu au motive să îl reţină.

Şi asta chiar dacă nu e prima dată când are probleme cu legea. Este vorba despre un constănţean din localitatea Murfatlar. Poliţiştii spun că bărbatul s-a îndreptat spre maşina poliţie fără să dea semne de violenţă, însă imediat cum a ajuns lângă maşină a rupt o scândură dintr-un gard şi a spart parbrizul maşinii.  

Toată tărăşenia a început când poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un cartier mărginaş al oraşului Murfatlar. Pentru că la faţa locului erau aproape 20 de oameni nervoşi, poliţiştii s-au retras şi au revenit cu mai multe echipaje de intervenţie.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut ca fiind recalcitrant, mai ales în prezenţa poliţiştilor. Tânărul are antecedente penale pentru furt calificat.

Incidentul a avut loc duminică, în comuna Murfatlar din judeţul Constanţa.  Procurorii spun că bărbatul nu a primit mandat de arestare pentru că nu există motive întemeiate pentru reţinerea acestui tânăr. Motivaţia procurorilor a fost aceea că bărbatul doar a avariat autoturismul şi nu i-a atacat pe oamenii legii. Pentru gestul necugetat de duminică, acesta riscă acum până la 5 ani de închisoare. 

Mai multe articole despre:
poliţie maşină Murfatlar distrugere