MENIU

Un cetăţean iranian care transporta 500 grame de haşiş a fost prins de poliţişti la Cernavodă

Foto: plataformasinc.es

Poliţiştii constănţeni din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Constanţa au prins, la Cernavodă, un cetăţean iranian care avea asupra sa 500 grame de haşiş, în vederea vânzării.

Şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, comisar Aurelian Pavel, a declarat luni că numitul G. Darioosh, de 40 de ani, cetăţean iranian, a fost urmărit timp de o lună de poliţişti, existând indicii că acesta intenţionează să efectueze un trafic de droguri între Iran şi România.

"Pe timpul cercetărilor, a rezultat activitatea infracţională, în sensul că inculpatul s-a deplasat în Iran, de unde a procurat cantitatea de droguri, pe care a ascuns-o în bagajele personale şi s-a întors în ţară cu un microbuz de transport persoane, traversând graniţele Turciei, Bulgariei şi României", a precizat comisarul Aurelian Pavel.

Iranianul a fost reţinut de oamenii legii vineri, în oraşul Cernavodă şi riscă să petreacă după gratii între 3 şi 20 de ani. Potrivit poliţiştilor, valoarea drogurilor confiscate este estimată la 5.000 de euro.
Mai multe articole despre:
Constanţa droguri heroină Cernavodă iranian