MENIU

Un cântăreţ s-a răzbunat pe compania aeriană care i-a distrus chitara - VEZI ORIGINALA RĂZBUNARE

Foto: tomsonguitars.co.uk
Un tânăr a protestat prin cântec împotriva companiei aeriene care i-a distrus chitara.

Un cântăreţ canadian a dat o replică muzicală unei companii aeriene americane care n-a vrut să-i plătească despăgubiri pentru chitara distrusă în timpul unui zbor. Artistul s-a răzbunat cum a ştiut el mai bine: printr-un videoclip pe care l-a postat pe Internet.

În videoclip, cântăreţul Dave Carroll povesteşte cu umor cum a rămas fără chitara sa în valoare de 3.500 de dolari, făcută pe comandă. Instrumentul a fost stricat, susţine artistul, în timp ce angajaţii companiei United Airlines manevrau bagajele pe aeroportul din Chicago.

Au urmat nouă luni în care canadianul a încercat să obţină despăgubiri de la reprezentanţii companiei, dar aceştia au refuzat să-şi asume răspunderea pentru chitara stricată. Atunci i-a venit lui Dave Carroll ideea să compună "United breaks guitars".

Videoclipul este hit pe Internet, după ce a fost accesat de aproape două milioane de utilizatori. Iar răzbunarea sa a avut efectul scontat: reprezentanţii United Airlines au încercat să ia legătura cu el şi să cadă la pace.