MENIU

Un călător nemulțumit a avariat un punct de vânzare STB cu un bolovan. VIDEO cu momentul în care bărbatul lovește ghereta și amenință pe cine prinde în cale

Trecătorii din zona intersecției 13 Septembrie cu Petre Ispirescu s-au văzut nevoiți să asiste la scene de o violență ieșită din comun. Un bărbat a luat un bolovan și a început să lovească ghereta STB din stația de autobuze 13 Septembrie. Nici intervenția unei persoane aflate la fața locului nu a putut să îl oprească pe bărbatul violent.

Călătorii aflați în autobuzul din apropiere au filmat incidentul și l-au postat pe rețelele de socializare.

 

Comentariile internauților au fost, în marea lor majoritate, acuzatoare la adresa comportamentului violent, dar și la adresa trecătorilor și spectatorilor care au preferat să filmeze, în loc să intervină.

„In loc sa puneti mana pe telefon sa filmati mai bine il folositi pentru a suna la politie . Romanul undei "circ"hop si ei dar un bine nu ar face .”

„Nu ia sarit nimeni in ajutorul acelei femei!!!! Maine putem fi ori care in locul ei !!!Avem multi nebuni lasati pe strazi !!!!Lipsa de spitale !!!!Poate cineva sa faca ceva cu ei !!!!”

„Filmați și râdeți așa știți voi sa faceți .”

„În loc sa filmati mai bine chemati politia . Femeia aia era in pericol”, au fost comentariile internauților

Mai multe articole despre:
stb statie stb punct de vanzare stb violenta bolovan