MENIU

Un britanic s-a izolat pe o insulă pustie pentru a se lăsa de fumat

Foto: Realitatea TV

O lună singur, pe o insulă pustie. Pare o pedeapsă grea, dar este modul inedit al unui britanic de a se lăsa de fumat. După o viaţă în care a fost pradă acestui viciu, bărbatul este hotărât să-şi ducă planul la capăt.

Geoff Spice este un fost bancher cu simţul răspunderii. Recunoaşte că până nu demult fuma şi 30 de ţigări pe zi. Ca să scape de fumat, s-a autoizolat pe o insulă pustie.

"Am căutat pe Google o insulă pustie în Scoţia. Am găsit mai multe variante, dar am ales-o pe aceasta. Am vrut să merg pe o insulă nelocuită pentru că intenţionez să mă las de fumat, iar când nu fumez nu sunt cea mai veselă persoană din lume. Nu am vrut să fiu nevoit să vorbesc cu alţi oameni", a afirmat Geoff Spice.

Echipat cu un cort, conserve cu mâncare, apă îmbuteliată şi o chitară, Spice plănuieşte să rămână în pustietate o lună. După o săptămână grea, spune că lupta cu fumatul este mai uşoară pe zi ce trece.

"Sunt încrezător că îmi voi finaliza proiectul. Şi cu fiecare zi sunt tot mai sigur pe mine pentru că sunt mai aproape de îndeplinirea acestui scop", a declarat acelaşi.

Singurătatea nu l-a afectat foarte mult pe temerarul britanic. Probleme îi face doar vremea capricioasă.

Mai multe articole despre:
fumat viciu britanic