MENIU

Un bloc consolidat din Capitală se află într-o stare mai proastă decât înainte de reparaţii

Foto: RTV
Locuitorii imobilului se plâng că cei care au făcut consolidarea au lăsat în urmă un adevărat dezastru

Ţevi de gaze care atârnă din pod, apartamente devastate şi cheltuieli neprevăzute. Asta au lăsat în urmă muncitorii care au consolidat un bloc din Capitală. Locuitorii imobilului se plâng că cei care au făcut consolidarea au lăsat în urmă un adevărat dezastru.

Bucuria locatarilor unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu a fost de scurtă durată după începerea lucrărilor de consolidare.

După ce că, în urma consolidării, locatarii pierd şi câte trei, patru metri pătraţi din apartamente, muncitorii au mai făcut şi treabă de mântuială.

În timp ce locatarii se vaită, muncitorii mai iau încă o pauză. Povestesc însă cât de grea a fost lucrarea. 

Între timp, într-un alt apartament este galăgie, semn că cineva lucrează.

"În medie pot să spun că pentru un apartament cu două camere mergem între 2.000 până la 6.000 de euro pe o consolidare, se poate depăşi suma în funcţie de gravitatea şi intrevenţia pe care trebuie să o facem noi acolo", a declarat Bogdan Hreabcă, director Direcţia Investiţii , Primăria Bucureşti.

Pentru locatarii care s-au decis sa-şi consolideze blocul, primăria are obligaţia să achite facturile emise de firmele de construcţii. Iar la sfărşitul lucrărilor va trage o linie şi îi va anunţa pe locatari ce sumă trebuie să returneze timp de 25 de ani, fără dobândă.