MENIU

Un bloc ANL din Zlatna nu este locuit pentru că nu este racordat la utilităţi

Foto: RTV

Un bloc ANL din Zlatna aminteşte de povestea meşterului Manole. Ce a fost construit într-un an s-a degradat în altul şi tot aşa, de 11 ani încoace. Acum, lucrările au fost din nou oprite, în timp ce 60 de familii aşteaptă o repartiţie pentru unul din cele 15 apartament.

Apartamentele nu au fost date însă în folosinţă pentru că nu au fost făcute racordurile la utilităţi. În momentul de faţă clădirea are nevoie de racorduri la gaz metan, canalizare şi curent electric.

Primarul spune că iniţial blocul trebuia racordat la reţeaua de canalizare a oraşului, care nu a putut fi finalizată la timp din cauza lipsei de fonduri. Ca urmare s-a căutat o altă soluţie, pentru care banii au fost obţinuţi cu greu. Pentru cele 15 apartamente ANL există aproape 60 de cereri depuse la primăria Zlatna, însă nu au fost analizate de comisia de specialitate tocmai din cauza lipsei utilităţilor. Construcţia blocului ANL din Zlatna a început acum 11 ani, lucrările fiind executate în funcţie de fondurile guvernamentale alocate.

Mai multe articole despre:
ANL utilităţi