MENIU

Un bărbat din Azuga a fost împuşcat de poliţişti pentru că era irascibil

Foto: sxc.hu

Un bărbat din localitatea prahoveană Azuga a fost împuşcat de poliţişti şi se află acum la Terapie Intensivă. Oamenii legii au fost chemaţi să intervină într-un scandal în care era implicat bărbatul şi cumnatul său.

Poliţiştii nu au fost răniţi, însă au fost la un pas de a fi înjunghiaţi. Tot incidentul s-a petrecut pentru că bărbatul de 34 de ani a sărit la unul dintre poliţişti ca să-l taie cu un cuţit. Aceasta a fost somat de oamenii legii şi a aruncat cuţitul, însă în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de el să-l imobilizeze, aceasta a devenit şi mai violent.

Unul dntre poliţişti a scos pistolul din toc şi l-a armat, cu intenţia de a efectua o somaţie regulamentară. În acel moment, bărbatul a scos un alt cuţit cu intenţia de a-l răni pe poliţist. Când omul legii a vrut să-l imobilizeze pe bărbat, arma s-a descărcat accidental.

Bărbatul este internat la Terapie Intensivă şi este în afara oricărui pericol.  Bărbatul are antecedente penale şi este cercetat în mai multe dosare pentru vătămare corporală.

Mai multe articole despre:
armă poliţie Azuga