MENIU

Un bărbat a fost înjunghiat într-un club de noapte din Bacău - ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Foto: Realitatea TV
Un tânăr a fost înjunghiat într-un bar de doi agresori.

Un caz asemănător cu cel al handbalistului Marian Cozma, în localitatea Comăneşti din judeţul Bacău. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiat de doi agresori într-un club de noapte. Nimeni nu ştie de la ce a pornit conflictul.

Bărbatul se afla într-un club de noapte. În jurul orei două a fost atacat de mai multe persoane. Bărbatul a încercat să se refugieze într-un magazin din vecinătatea localului, însă a fost prins şi înjunghiat.

"Totul s-a întâmplat în magazin. Totul a durat vreo zece secunde. A fugit prin bar, a căzut jos şi de aici a mers în patru labe şi a murit", a declarat patronul clubului, Dan Cozma.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital unde i s-au făcut manevre de resuscitare însă fără vreun rezultat. Părinţii sunt şi acum în stare de şoc şi nu le vine să creadă că fiul lor nu mai trăieşte. Mama victimei spune că nu ştie cum s-a întâmplat toată nenorocirea deoarece băiatul ei nu avea duşmani.

Suspecţii sunt în continuare liberi. Asta după ce procurorii băcăuani au audiat doi tineri pe care-i bănuiau că ar fi autorii crimei. După ce i-au confruntat cu probele şi cu portretele robot, s-a dovedit că tinerii sunt nevinovaţi. 

Mai multe articole despre:
tânăr bar înjunghiat agresori Comăneşti