MENIU

Un bancomat a fost spart în localitatea Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu

Foto: agenda.ro

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Nicolae Dobrin, a declarat vineri că un bancomat din localitatea Bolintin Vale a fost spart, în cursul nopţii de joi spre vineri, iar suma sustrasă se ridică la aproximativ 400.000 de lei.

"În noaptea de joi spre vineri, la Bolintin Vale a avut loc un furt al unui modul cu casete al bancomatului din Bolintin Vale, aparţinând Raiffeisen Bank", a declarat Nicolae Dobrin, care a menţionat că există deja trei suspecţi necunoscuţi, cu o maşină înmatriculată în Germania, o dubiţă albă, maşină furată din Bucureşti. "Am pus deja în urmărire autovehiculul", a mai spus Dobrin.

Dobrin a mai spus că bancomatul nu îndeplinea condiţiile de securitate.

"Bancomatul nu îndeplinea condiţiile de securitate, deşi a fost verificat de poliţişti acum trei săptămâni. Raiffeisen a primit un avertisment în acest sens. Pe de altă parte, societatea cu care banca a încheiat contract de intervenţie pentru astfel de cazuri nu a intervenit ieri noapte, pentru că la dispeceratul unităţii bancare s-a apreciat că au fost mai multe căderi de tensiune şi nu şi-au dat seama că bancomatul a fost întrerupt din cauza unui furt, iar reprezentanţii unităţii de intervenţie au sosit la 8 dimineaţa", a  spus el.

Nicolae Dobrin a mai declarat suma dispărută se ridică la aproximativ 400.000 de lei.

Mai multe articole despre:
furt bancomat Giurgiu