MENIU

Un antrenor l-a bruscat pe un jucător advers şi i-a aplicat un pumn arbitrului!

Foto: YouTube

Arbitrajul e o meserie grea, probabil de aceea unii fluieraşi de la noi, şi nu numai, sunt tentaţi de bani negri. Gradul de periculozitate al acestei meserii e dovedit de secvenţele următoare, care ne arată un arbitru lovit nu de jucători ci de antrenorul unei echipei! Incidentul s-a petrecut în liga a doua braziliană, şi înainte de a-l lovi pe central antrenorul lui Comercial l-a bruscat şi pe jucătorul echipei adverse, Catanduvense.

Santilli, antrenorul grupării Comercial, şi-a pierdut cumpătul într-un meci decisiv, cu cei de la Catanduvense. La un moment dat pe parcursul meciului, Santili, care a fost în perioada 2001-2002 şi secund la naţionala Braziliei, a intrat pe gazon pentru a lua un balon aruncat de me margine, apoi l-a bruscat pe un jucător advers, care se pregătea să execute un aut. S-a îndreptat apoi spre centralul partidei pentru nişte discuţii şi i-a aplicat un croşeu, fără nicio explicaţie!



A fost eliminat, iar echipa sa a pierdut meciul, unul esenţial în lupta pentru evitarea retrogradării, cu 1-0, şi a ajuns în divizia a treia.  

Mai multe articole despre:
arbitru Brazilia bătaie antrenor comercial