MENIU

"Ultimul simbol", continuarea lui Dan Brown la "Codul lui Da Vinci", va fi lansat în septembrie

Foto: wordpress.com

"Ultimul simbol", romanul scris de Dan Brown care continuă acţiunea din best-seller-ul "Codul lui Da Vinci", prezentând 12 ore din viaţa eroului Robert Langdon, va fi lansat pe 15 septembrie. În România, romanul va ajunge în 2010.

"Experienţa scrierii acestui roman a fost o călătorie stranie şi minunată", spune Dan Brown despre munca la "Ultimul simbol", programat iniţial să fie lansat în 2006.

Jason Kaufman, editorul lui Brown, a descris locul în care are loc acţiunea noului roman ca pe "un peisaj nou şi neaşteptat". Dan Brown a adăugat că încorporarea a cinci ani de cercetare şi documentare în povestea care se desfăşoară pe durata a 12 ore a fost o adevărată provocare. Amănuntele despre acţiunea noului roman au fost însă ţinute secrete.

"Codul lui Da Vinci", al patrulea roman al lui Brown, a fost lansat în 2003 şi a devenit un succes mondial, cu peste 81 milioane de copii vândute. Ecranizarea romanului, cu Tom Hanks în rol principal, s-a bucurat, de asemenea, un mare succes la nivel mondial. Biserica Catolică a fost deranjată de "Codul lui Da Vinci", care sugerează că Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena. Dezaprobarea Bisericii nu a afectat însă succesului filmului, încasările acestuia ajungând 757 milioane de dolari în toată lumea.
Mai multe articole despre:
Dan Brown