MENIU

Udrea: Serviciului de Pază şi Protecţie i s-a făcut milă şi mi-a pus la dispoziţie o maşină

Foto: NewsIn

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi că Serviciului de Pază şi Protecţie "i s-a făcut milă" şi i-a pus la dispoziţie un autoturism pentru o perioadă limitată de timp.

"Am cerut ministerelor care au o maşină disponibilă să mi-o pună la dispoziţie pe o durată limitată de timp şi cuiva i s-a făcut milă, SPP-ului, şi mi-a pus pe durată limitată o maşină la dispoziţie. Aşa că am retras de pe site, de la licitaţie, maşina Ministerului Turismului", a declarat Udrea.

Ministerul Turismului va returna la bugetul de stat 141.176 de lei, bani economisiţi prin renunţarea la achiziţionarea unui autovehicul pentru Elena Udrea, urmând ca ministrul să folosească până la sfârşitul anului un autoturism pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, de o altă instituţie de stat, potrivit unui comunicat remis luni de instituţie.

Ministerul Turismului va continua procesul de achiziţionare, prin licitaţie publică deschisă, a celorlalte 18 autoturisme pentru constituirea unui parc auto propriu, "strict necesar funcţionării instituţiei", mai arată comunicatul.

Mai multe articole despre:
maşină Elena Udrea minister SPP