MENIU

Udrea consideră că PD-L Covasna şi Harghita ar merita un loc eligibil pe listă la europarlamentare

Foto: NewsIn

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, consideră că organizaţiile democrat-liberale din Covasna şi Harghita ar merita să aibă un reprezentant pe un loc eligibil pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European.

"Aş fi de acord să fie un reprezentant al zonei pentru că este normal, chiar dacă organizaţiile de aici nu pot concura, ca şi rezultat, cu celelalte organizaţii pe care le avem, pentru că acesta este specificul, sunt mai puţini români în zonele acestea,  totuşi cred că ar merita şi aceste organizaţii să aibă un reprezentant în Parlamentul European", a declarat, vineri, la Sf.Gheorghe, Elena Udrea.

Declaraţia sa vine în contextul unei întrebări dacă pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European nu ar trebui să se regăsescă pe un loc eligibil şi un reprezentant din Covasna şi Harghita, care să reprezinte comunitatea românească de aici.

"De obicei, noi folosim criteriul performanţei politice, este greu să pui în balanţă organizaţii ca cele din Covasna, Harghita sau chiar Mureş cu cele din restul ţării, şi, dacă mergem pe acest criteriu, sigur că nu ar putea să aibă un reprezentant pe loc eligibil, însă cred că ar merita şi ei să aibă un reprezentant", a mai afirmat Udrea.

Elena Udrea s-a întâlnit vineri, la Sf. Gheorghe, cu reprezentanţii Biroului Judeţean Permanent al PDL Covasna, urmând să aibă o întâlnuire şi cu administraţia judeţeană din Covasna şi Harghita, la care vor mai participa miniştrii Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi al Sănătăţii, Ion Bazac.
Mai multe articole despre:
Elena Udrea Covasna PD-L