MENIU

Tyra Banks a slăbit 15 kilograme şi a renunţat la extensiile de păr! - VEZI FOTO ŞI VIDEO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

După ce, timp de doi ani, a fost aspru criticată de presă pentru faptul că s-a îngrăşat, Tyra Banks a slăbit 15 kilograme. Mândră de silueta care a consacrat-o, Tyra a fost protagonista unei şedinţe foto pe străzile din New York.

A slăbit 15 kilograme şi a pus la loc 2, însă Tyra Banks se simte senzaţional. În 2007, gurile rele o numeau pe fostul model Victoria Secret, "Tyra Cotlet de porc". Motivul: paparazzi au fost pe urmele frumoasei mulatre, în vacanţă, şi au fotografiat-o în costum de baie.

În tot acest timp, Tyra şi-a "menţinut fundul gras", mâncând îngheţată şi salată cu dressing. Comentariile răutăcioase nu au afectat-o. Modelul a recunoscut că se simţea ciudat când nu reuşea să îmbrace perechile mai vechi de jeans. 

"Mă simţeam sexy şi atunci când eram grasă. Este adevărat că dorm mai bine, sforăi mai puţin şi rezist mai mult la sală, de când am slăbit", a mărturisit modelul. 

Săptămâna trecută, Tyra Banks a fost invitată în emisiunea lui Larry King, unde şi-a dezvăluit podoaba capilară fără "artificii".

"Port meşe şi peruci de la 17 ani. Am vrut să ma vedeţi aşa cum arăt când ies de la duş. În sfârşit mă simt eliberată!", a spus frumoasa mulatră în deschiderea emisiunii ei, Tyra Banks Show.