MENIU

"Tusea şi Junghiul": O caracterizare a guvernului actual realizată de cititorii Realitatea.NET

Foto: norelpref.com

Realitatea.NET a invitat cititorii să dea un nume actualei guvenări, prin prisma conflictelor recente din coaliţia de guvernare. "Guvernarea Tusea şi Junghiul" este doar una din multele propuneri care au venit pe adresa redacţiei.

Majoritatea comentariilor şi propunerilor sunt prea vulgare pentru a putea fi publicate, dar le vom publica pe cele care au părut a fi cele mai interesante.

Guvernul Râsu-Plânsu, Guvernul Bocet-Boget, Guvernul Struţocămila sau Coaliţia pentru Prăduirea României ilustrează dezamăgirea unor cetăţeni faţă de cele care se petrec în prezent în spaţiul politic din România. 

Câteva însă sunt şi ironice: Guvernul Boc - tot pe loc, Guvernul Bocsescu sau Guvernarea Tusea şi Junghiul. Nu lipsesc nici asemările cu filmele sau reclame celebre, cum ar fi "Sistemul Ticăloşit se Întoarce" sau "Angeli, preludiul unei aventuri".

Unul dintre cititori chiar a reuşit să realizeze o paralelă biblică: "Aş numi actualul guvern Cain şi Abel, Adam fiind domnul Băsescu, iar Eva, domnul Geoană". 

Invităm cititorii Realitatea.NET să trimită în continuare nume pentru actualul guvern, prin intermediul comentariilor. 

Citeşte şi "Război între Băsescu şi Geoană"