MENIU

Turcu: "Unirea merită titlul, Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din ţară"

Foto: NewsIn

Eşecul surprinzător de pe teren propriu cu FC Braşov, 0-2, cumulat cu succesul Unirii la Timişoara au afectat-o serios pe Dinamo. Pierderea titlului de campioană şi ameninţarea de a pierde şi poziţia secundă, care duce în preliminariile Ligii, în cazul în care TAS-ul va înapoi punctele Timişoarei, i-a scos din sărite pe acţionarii dinamovişti. Turcu a luat foc şi a cerut, într-o emisiune televizată, demisia întregului staff tehnic al lui Dinamo, în frunte cu Mircea Rednic.

"Ce să mai discutăm cu Mircea Rednic? Ce să mai facem? Poate că ar trebui să ia lecţii de la 'băiatul lui tata' (Răzvan Lucescu - n.r.)! 'Băiatul lui tata' l-a umilit pe Rednic, nu cred că Mircea o va uita niciodată! Dacă au onoare, toată conducerea tehnică, antrenori, maseuri, medici, preparatori... Demisia! Afară definitiv! Lipsă de vlagă, nu puteau să alerge pe teren! I-au dominat braşovenii de la un cap la altul! Le cer iertare fanilor pentru acest insucces, deşi nu este vina conducătorilor, este numai vina staff-ului tehnic. Nu am nimic cu medicii, cu Rednic, dar nu mai vreau să-i văd la echipă! Trebuie făcută o nouă echipă! Eu nu mai bag niciun ban dacă nu se schimbă totul, plec şi cu asta basta! Unirea merită titlul. Dan Petrescu a demonstrat că este cel mai bun antrenor din România. Să le fie ruşine jucătorilor noştri, au contracte cu 90% mai mari decât cele ale jucătorilor Unirii!", a spus Turcu, la OTV.

Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, de FC Braşov, şi nu mai are nicio şansă la titlu ca urmare a succesului obţinut de rivala Unirea Urziceni în deplasarea de la Timişoara.