MENIU

Turcu: "Sunt convins că la final tot noi vom fi campioni"

Foto: NewsIn
Acţionarul dinamovist e sigur că Dinamo va câştiga campionatul

Vasile Turcu a comentat la Realitatea Tv înfrângerea lui Dinamo la Iaşi, scor 0-1, cu Politehnica. Acţionarul dinamovist a afirmat că Dinamo va câştiga campionatul, fiind avantajată că va juca pe teren propriu cu mai multe dintre contracandidate.

"Am pierdut două puncte cu Otopeniul, trei acum, cu Iaşiul. Asta e, cred că e lipsă de concentrare cu echipele mici, pentru că vedeţi că am învins Vasluiul şi Rapidul. Plus că unii jucători nu au dormit nici azi noapte prea bine, după stresul de ieri, cu incidentul cu avionul. Nu vreau să dau vina pe nimeni. Trebuie să ne concentrăm, campionatul se joacă. Atât timp cât avem şanse, cât nu s-a terminat campionatul, eu zic să nu ne pierdem speranţa. Avem meciuri acasă cu contracandidata Timişoara, cu Urziceniul, cu CFR Cluj. Cu echipele grele avem meciuri acasă, sunt convins că ne vom concentra şi la final vom fi campioni", a declarat Vasile Turcu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv.

Dinamo a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 0-1, şi a ratat şansa de a se desprinde în clasament faţă de urmăritoarele sale, Unirea Urziceni şi FC Timişoara.

Mai multe articole despre:
Dinamo Vasile Turcu campionat Politehnica Iaşi