MENIU

Turcu: "O consider pe Universitatea Craiova cel mai periculos adversar pentru Dinamo în lupta pentru titlu"

Foto: NewsIn

Acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, după înfrângerea suferită în faţa Universităţii Craiova, scor 0-2, că oltenii sunt cel mai periculos adversar al roş-albilor în lupta pentru titlul de campioană a României, transmite corespondentul NewsIn.

"Echipa Craiovei şi-a dorit mai mult victoria, probabil i-am tratat prea de sus. Am avut şi ghinion, cu N'Doye pe teren probabil nu pierdeam. Vreau să felicit echipa Craiovei, este una foarte bună, omogenă. Trebuie să strângem rândurile pentru meciul de sâmbătă cu FC Vaslui. Probabil am prins şi o zi mai proastă. O consider pe Craiova cea mai periculoasă pentru Dinamo în lupta pentru titlu, însă eu sunt sigur că tot Dinamo va fi campioană la final", a spus Vasile Turcu.

Universitatea Craiova a obţinut, miercuri, prima victoria în faţa lui Dinamo după şase ani de pauză, scor 2-0, pe teren propriu, în faţa a 23.000 de spectatori, graţie golurilor marcate de fraţii Florin şi Mihai Costea.

În urma acestui rezultat, formaţia din Bănie se menţine pe poziţia a 5-a în clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne lider, cu 46 de puncte, la numai unul distanţă de Unirea Urziceni. Primele cinci clasate după această etapă sunt: 1. Dinamo 46p, 2. Unirea Urziceni 45p, 3. FC Timişoara 43p, 4. CFR Cluj 42p, 5. Universitatea Craiova 41p.