MENIU

Turcu: "Dacă nu ne realizăm obiectivele, va fi rău atât pentru noi, cât şi pentru jucători"

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, joi, că alb-roşiii nu trebuie să rateze obiectivul în acest sezon pentru că toată lumea va avea de suferit şi, tocmai de aceea, jucătorii sunt obligaţi să se impună în derby-ul cu FC Timişoara.

"Orice pas greşit ne va aduce pierderi foarte mari. Sunt convins că jucătorii vor obţine un rezultat bun. Dacă nu ne realizăm obiectivul, va fi rău atât pentru noi, cât şi pentru jucători. Cine credeţi că o să mai dea atâţia bani la echipă dacă ratăm titlul? Credeţi că o să mai fie vreun jucător cu salariu mare? Pentru fotbaliştii noştri sunt vitale cele 4 etape rămase şi sper să nu mai pierdem niciun punct. Dacă aveam tot lotul valid, acum eram în fruntea clasamentului detaşat, avem 10-12 puncte avans şi plecam în vacanţă", a spus Turcu.

Oficialul dinamovist a afirmat că nu se pune problema ca Dinamo să câştige jocul din campionat pentru că l-a pierdut pe cel din Cupa României, scor 1-4. "Astea cu aranjamentele sunt prostii. Îl vedeţi voi pe Marian Iancu să aranjeze vreun meci? Chiar credeţi că nu vrea să câştige campionatul? E ca şi cum ar da 100.000, cât valorează Cupa, pe 10 milioane care vin din Liga Campionilor".

Vasile Turcu este bucuros că Alexandru Tudor va conduce meciul cu FC Timişoara, pentru că până acum "Dinamo a fost arbitrată doar de arbitri străini de proastă calitate".
Mai multe articole despre:
Dinamo Vasile Turcu FC Timişoara