MENIU

Trofeul Cerbul de Aur a fost câştigat, anul acesta, de reprezentantul Italiei, Antonino

Foto: anyplace.ro

Antonino, reprezentantul Italiei, a câştigat trofeul Cerbul de Aur, Cerbul de Argint a revenit trupei româneşti The Marker, iar Cerbul de bronz va ajunge în Norvegia, fiind câştigat de Ovi.

Premiul Special al Juriului a fost câştigat de Glen Vella, din Malta, iar Premiul de Popularitate, ales pe baza voturilor exprimate de telespectatori pe perioada celor trei zile de concurs, a fost câştigat tot de reprezentantul Norvegiei, Ovi.

Un moment special al Galei laureaţilor l-a constituit acordarea premiului pentru întreaga activitate chitaristul american Steve Vai.

Antonio Spadaccino s-a născut la Foggia, pe 9 martie 1983. Pasionat de muzică, Antonino a început, de tânăr, un periplu la concerte şi festivaluri. În 2005 a câştigat premiul "Amicii" şi tot atunci a câştigat şi "Discul de aur" pentru primul său single, "Ce la faro". În 2006 i-a apărut primul album, iar în septembrie a câştigat premiul Lucio Battisti, pentru cel mai bun cântăreţ. Anul trecut, Antonino, supranumit si "Barry White al Italiei", şi-a lansat al doilea album, ce conţine single-ul care a facut furori în Italia, "Resta come sei".
Mai multe articole despre:
festival Italia Braşov Cerbul de Aur