MENIU

Tribunalul Argeş a stabilit o cauţiune de 10.000 lei pentru arbitrul Aurelian Bogaciu

Foto: images.gsp.ro

Tribunalul Argeş a avut, astăzi, termen de soluţionare a cererii de eliberare pe cauţiune a arbitrului Aurelian Bogaciu, stabilind pentru acesta o cauţiune de 10.000 de lei.

Potrivit judecătoarei Aneta Duţă, purtător de cuvînt Tribunalul Argeş, magistraţii au fixat cauţiunea la 10.000 lei şi au acordat termen pentru luni, 18 mai, pentru ca prin apărătorul său să depună chitanţa privind plata cauţiunii până la termenul stabilit.

Curtea de Apel Piteşti va judeca, astăzi, recursul procurorilor DNA împotriva deciziei magistraţilor Tribunalului Argeş, care au respins marţi, 12 mai, solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare a arbitrului Aurelian Bogaciu. Aurelian Bogaciu a fost adus, astăzi, la Curtea de Apel Piteşti cu duba de la arestul IPJ Argeş.

Tribunalul Argeş a respins, marţi, 12 mai, propunerea procurorilor anticorupţie de prelungire a măsurii arestării preventive şi au dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura nepărăsirii localităţii de domiciliu în cazul arbitrului Aurelian Bogaciu.Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu recurs de procurori.

Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv în noaptea de 29 spre 30 aprilie, de DNA Piteşti, pentru luare de mită, în scandalul de corupţie din arbitraj, fiind acuzat că a primit o sumă de bani şi că a acceptat cazarea gratuită la hotel, în schimbul unui ajutor pe care urma să-l dea echipei de fotbal FC Argeş. Mandatul de arestare al lui Bogaciu expiră la 29 mai.
Mai multe articole despre:
DNA Argeş procurori tribunal cauţiune Aurelian Bogaciu