MENIU

Transferul lui Kaka la Real Madrid, aproape de finalizare

Foto: www.as.com

Oficializarea transferului lui Kaka de la AC Milan la Real Madrid a devenit o chestiune de ore. Internaţionalul brazilian mai era despărţit de Real doar de vizita medicală pe care urma să o efectueze luni.

Potrivit presei spaniole, medicul clubului Real Madrid, Juan Carlos Hernandez, însoţit de un avocat, se află la Recife, unde Kaka este în cantonament cu naţionala Braziliei.

Trecerea lui Kaka pe Santiago Bernabeu pare tot mai sigură, deşi oficialii celor două cluburi susţin că încă nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Totuşi, ziarele de casă ale fostei campioane a Spaniei, AS şi Marca, au anunţat, luni, că medicul Juan Carlos Hernandez se află la Recife pentru a-l supune pe Kaka testelor medicale, după aceea urmând ca avocatul care l-a însoţit să aibă o întâlnire cu jucătorul şi cu tatăl său şi să se semneze actele de transfer. Informaţiile au fost confirmate şi de medicul naţionalei Braziliei, Jose Luis Runco, pentru AS: "M-am întâlnit cu jucătorul şi cu doctorul Hernandez, de la Real Madrid, aici, la Recife şi aşteptăm un comunicat oficial de la Real Madrid.

Potrivit presei, Real Madrid va plăti pentru Kaka 65 de milioane de euro. Internaţionalul brazilian ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane şi ar fi primul mare transfer din a doua eră "Florentino Perez" de la Real Madrid.
Mai multe articole despre:
AC Milan Real Madrid Kaka transfer