MENIU

Traian Băsescu: Voi mai organiza un referendum, dacă politicienii se opun eliminării imunităţii

Traian Băsescu
Băsescu: Regret că nu am introdus o a treia întrebare cu eliminarea imunităţilor pentru parlamentari, miniştri şi preşedinte

Traian Băsescu spune că regretă faptul că nu a inclus la referendum o a treia întrebate legată de eliminarea imunităţilor preşedintelui, miniştrilor şi parlamentarilor.

Traian Băsescu a criticat faptul că opozanţii săi au minimalizat importanţa referendumului şi nu au vorbit despre acesta. Preşedintele a mărturisit că şi-ar fi dorit să introducă o întrebare legată de eliminarea imunităţilor preşedintelui, miniştrilor şi parlamentarilor.

\"Au vrut să nu se ştie despre aceste referendum. Am un regret formidabil că nu am introdus o a treia întrebare cu eliminarea imunităţilor pentru parlamentari, miniştri şi preşedinte. Dar o vom discuta la negocierea pentru revizuirea Constituţiei. Dacă nu o vor dori politicienii, voi face un nou referendum\", a declarat Traian Băsescu care a spus că această temă ar putea fi discutată  totuşi la revizuirea Constituţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la şedinţa Colegiului Director al PD-L unde s-a discutat rezultatul partidului din primul tur, dar şi strategia pentru turul al doilea.