MENIU

Traian Băsescu: PSD şi PD-L trebuie să îşi bage picioarele în apă rece

foto: NewsIN
Băsescu: Trebuie să domine responsabilitatea

La câteva ore de la izbucnirea celui mai tranşant atac în interiorul coaliţiei PD-L - PSD, preşedintele Traian Băsescu a ieşit cu primele declaraţii. "Este timpul ca ambele partide să-şi bage picioarele în apă rece", a recomandat, ironic, şeful statului.

"În aceste momente, trebuie să domine responsabilitatea şi, în măsura în care vor solicita o întâlnire, îmi voi face timp să o avem. Este bine ca cele două partide să îşi bage repede picioarele în apă rece. Vom vedea...", a spus Traian Băsescu.

"Cu privire la propunerea de remaniere făcută de premierul Emil Boc trebuie să vă precizez că eu nu am primit încă o astfel de solicitare. În acelaşi timp, cred că în toate acţiunile celor două partide trebuie să domine responsabilitatea şi în măsura în care vor solicita o întâlnire îmi voi face timp să o avem", a spus şeful statului, luni, răspunzând unei întrebări venite din partea presei.

De asemenea, preşedintele a spus că e bine ca atât PD-L, cât şi PSD "să-şi bage repede picioarele în apă rece".

Punându-i-se în vedere că PSD a solicitat deja o mediere în privinţa situaţiei create în jurul ministrului de Interne Dan Nica, şeful statului a răspuns: "Vom vedea!".

"Îmi pare rău că nu sunt atât de bine informat ca ziariştii, eu am fost în şedinţe", a adăugat preşedintele amuzat.

Declaraţia a fost făcută de şeful statului în cadrul întâlnirii oficiale cu preşedintele Republicii Azerbaidjan.

Traian Băsescu a recunoscut, totodată, că "nu este informat" la fel de bine ca jurnaliştii prezenţi la întâlnire cu privire la evenimentele politice de luni

Citeşte şi

Geoană: Să-şi bage şi Băsescu picioarele în apă rece!