MENIU

Traian Băsescu: Johannis nu ştie în ce s-a băgat, dar Geoană ştie

<descriere>

Preşedintele Traian Băsescu crede că Mircea Geoană se ştie controlat de \"moguli\" care în opinia sa nu s-au întrebat \"cum vor depăşi românii criza, ci cum pot ei profita de criză\". Băsescu a spus că are obligaţia de a câştiga alegerile pentru a-i împidica pe aceştia să prădeze România.

Mircea Geoană şi Klaus Johannis sunt nişte perdele în spatele cărora se ascund rechinii Vântu, Voiculescu şi Patriciu, a declarat şeful statului. Prezent la Colegiul Director al PD-L, preşedintele Traian Băsescu i-a atacat din nou pe patronii trusturilor de presă. Candidatul PD-L la prezidenţiale afirmă că aşa-numiţii moguli manipulează politicenii pe care i-au aruncat în lupta pentru Cotroceni.  Traian Băsescu a făcut remarca că \" mogulii\" au şi oameni pe care nu i-au putut controla şi \"asta îi înnebuneşte în momentul de faţă, dar vor trebui să ia lucrurile aşa cum sunt\".

Băsescu a declarat că nu îl învinovăţeşte pe Johannis, deoarece acesta nu ştie în ce s-a băgat: \" Johannis nu ştie în ce s-a băgat, dar Geoană ştie perfect în ce s-a băgat. Ştie foarte bine că este controlat şi subordonat  acestor rechini: Voiculescu, Patriciu, Vîntu\".

Ironic, Băsescu a spus că în perioada petrecută pe mare a învăţat să \"rupă şi colţii rechinilor\". \"Au uitat asta\", a remarcat Băsescu în opinia căruia  în discuţiile în care mogulii \"au prefigurat împărţirea prăzii, România este prada pentru ei\".

\"Dacă reuşesc să îi implanteze pe cei doi oameni, România va fi o pradă pentru rechinii ăştia\", a opinat Băsescu care nu crede că \"rechinii\"   s-au întrebat cum vor ieşi românii din criză, ci întrebarea care i-a frământat a fost \"Cum profită ei de criză?\" sau \"Ce trebuie să facă un eventual guvern pe care ei îl controlează pentru ca ei să fie profitorii crizei?\". Din aceste motive, Traian Băsescu crede că alături de PD-L are obligaţia de a câştiga alegerile. \"Eu sunt foarte determinat să o fac şi am să şi reuşesc\", a adăugat Băsescu.