MENIU

Traian Băsescu îşi prezintă CV-ul: Am două fete, ambele nemăritate, deşi una a încercat

Foto: cotidianul.ro

Preşedintele Traian Băsescu ţine să le reamintească românilor care este "identitatea sa". Prezent la Târgu Mureş cu ocazia unei dezbateri, şeful statului a vorbit despre situaţia politică din România şi greşelile din trecut, dar nu după ce şi-a prezentat mai întâi... CV-ul.

"În ultima perioadă, în spaţiul public s-a pierdut identitatea mea, aşa că vreau să-mi prezint CV-ul", a spus şeful statului, în deschiderea dezbaterii "România în anul 2020 - perspective de viitor", organizată de Fundaţia Konrad Adenauer.

A urmat o trecere în revistă a experienţei lui Traian Băsescu. Acesta a amintit, printre altele, că a comandat cea mai mare navă a ţării. Şi familia preşedintelui a fost prezentată, la capitotul Curriculum Vitae: "am două fete, ambele nemăritate, deşi una a încercat", a spus şeful statului. (Vezi CV-ul lui Traian Băsescu)

În continuarea dezbaterii, Băsescu a declarat că este necesară stoparea colonizării statului de către partidele politice, spunând că deciziile pentru ţară trebuie luate la Guvern, şi nu la sediile partidelor.

De prezentarea carierei lui Traian Băsescu s-a ocupat marţi şi Mircea Geoană.