MENIU

Traian Băsescu: Am fost un copil răzgâiat

FOTO: RTV
Traian Băsescu a admis şi că făcea farse pe seama studenţilor care ieşeau de la cursurile Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi

Traian Băsescu a recunoscut, sâmbătă, la Craiova, că a fost un copil răzgâiat şi că făcea farse studenţilor care ieşeau de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iaşi.

"Am fost un copil uneori mai răzgâiat, mai neascultător, dar întotdeauna un copil care nu a ieşit din limitele normale... ale copilului care vrea mai mult să ştie decât să facă ceva ce nu ar fi normal", a spus şeful statului.

Traian Băsescu a mai recunoscut şi că făcea farse pe seama studenţilor care ieşeau de la cursurile Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi: "Puneam capete de chibrit în staniol, le punea pe şina tramvaiului şi când ieşeau studenţii călca tramvaiul biluţele de fosfor, pocneau, şi noi ne distram că speriam studenţii. Atâta minte aveam atunci".

Întrebat dacă şi copiii săi au fost răzgâiaţi, Traian Băsescu a spus că soţia sa ştie cel mai bine, făcând totuşi referire la Elena Băsescu. "Ce ştiu cert e că cea mică a fost mai doritoare să cunoască decât cea mare, ca să nu spun mai 'obraznică'", a completat preşedintele României.