MENIU

Top 7 fantezii sexuale ale femeilor

<p>Trucuri sexuale simple care &icirc;l vor face să &icirc;nnebunească de plăcere</p>

Dintotdeauna bărbaţii au fost curioşi să afle ce le trece femeilor prin cap, mai ales când este vorba despre fantezii sexuale. Chiar dacă unii cred că femeile nu prea au fantezii sexuale, lucrurile stau exact pe dos. Femeile sunt chiar experte pentru că nu-şi limitează imaginaţia. Iată un top 7 fantezii sexuale pe care le au femeile.

Una dintre cele mai dese fantezii sexuale este cea în care ea te domină

Femeile iubesc bărbaţii puternici care să le răpească şi să le ducă în casă lor, însă veţi fi surprinşi să aflaţi faptul că una dintre fanteziile lor este cea în care acelaşi bărbat puternic imploră pentru a avea parte de o partida de sex. Întregul scenariu se învârte în jurul bărbatului care face tot ce-i stă în putere să atragă atenţia partenerei sale. Şi astfel, ea deţine controlul în timp ce se bucură de întregul devotament al bărbatului sau.

Femeile au şi fantezii sexuale în care sunt dominate

Chiar dacă tipologia bărbatului modern este metrosexualul, de fapt femeile independente visează la bărbaţii puternici cărora nu le este teamă să-şi arate testosteronul. Fanteziile sexuale ale acestor femei sunt legate de bărbaţii dominatori. Ele vor să simtă degetele puternice pe pielea lor, vor să simtă dintîi acestora pe umerii lor, vor să fie posedate, însă doar în dormitor. După aceea vor să primească un tratament egal. Astfel, se vor avea de câştigat în ambele situaţii: pe de o parte sunt feminine şi vulnerabile, mai apoi feministe şi puternice.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.