MENIU

Top 10 iubite ale jucătorilor de tenis - GALERIE FOTO

Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: flickr.com
Foto: SI.com
Foto: FHM.com

După relaţiile cu Raluca Sandu şi Flavia Penetta, Carlos Moya s-a orientat spre o frumoasă actriţă spaniolă, iar argentinianca Gisela Dulko s-a aruncat în braţele lui Fernando Gonzales după ce şi-a încheiat idila cu Fernando Verdasco.

Asociate de regulă cu fotbaliştii celebri şi maşinile scumpe, femeile frumoase acompaniază totuşi mai toate zonele importante ale sportului, doar că nu beneficiază de atenţia cu care sunt urmărite consoarte precum ale lui Beckham sau Rooney.

În lumea tenisului, relaţiile conjugale sau de prietenie au o particularitate aparte, în sensul că multe dintre ele sunt între jucători şi jucătoare din circuitul profesionist, astfel că într-un top al celor mai frumoase neveste sau prietene ale tenismanilor găsim multe fete care apar destul de sus şi în ierarhia WTA. Fata de pe locul 10, Kim Sears, vine însă la meciuri doar ca spectatoare, ca să-l susţină pe Andy Murray. Este fata lui Nigel Sears, fostul antrenor al slavacei Daniela Hantuchova, are 22 de ani şi seamănă destul de bine cu actriţa Keira Knightley.

Aceeaşi vârstă are şi prietena lui Igor Andreev, însă ea coboară aproape săptămânal în arenă, fiindcă este vorba despre rusoaica Maria Kirilenko. De câte ori au ocazia, cei doi fac pereche şi în proba de dublu mixt, dar şi carierele lor sportive sunt aproape similare, atât Igor cât şi Maria având locul 18 drept cea mai bună clasare în clasamentul mondial.

 

 

Carlos Moya şi-a făcut o faimă prin relaţiile pe care le-a avut, printre prietenele sale numărându-se Raluca Sandu şi Flavia Penetta. Acum, spaniolul îşi trăieşte povestea de dragoste cu top-modelul Carolina Cerezuela, cunoscută actriţă de televiziune, din Spania. Pe locul şapte se află Brooklyn Decker, la rândul ei top-model, care în luna aprilie s-a măritat cu Andy Roddick, finalistul de la Wimbledon.


 

Roddick este devansat de bunul său prieten Mardy Fish, căsătorit în septembrie 2008, cu top-modelul Stacey Gardner. Ultima în top 5 este jucătoarea cehă Nicole Vaidisova, iar asta fiindcă este prietena lui Radek Stepanek. Sunt multe voci care susţin că această relaţie îi dăunează carierei sportivei, care acum este clasată dincolo de locul 60 WTA, după ce în urmă cu doi ani ea se afla pe locul 7. O relaţie pur sud-americană este cea dintre chilianul Fernando Gonzalez şi argentinianca Gisela Dulko. Ea vine după o relaţie cu vânătorul de fuste spaniol Fernando Verdasco, care se laudă că i-au fost iubite sârboaica Ana Ivanovici şi modelele iberice Dafne Fernandez şi Priscila De Gustin.

Novak Djokovic şi-a ales o fată din ţara natală, Serbia, pe Jelena Ristic, la fel de discretă ca ocupanta locului secund, Jenny Maria Soderling, soţia finalistului de la Roland Garros 2009, suedezul Robin Soderling. Topul este condus de soţia lui Lleyton Hewit, actriţa australiană Bec Cartwright, care în ciuda faptul că a născut de două ori rămâne frumoasă şi faimoasă.